Friday, September 3, 2010

Contest: Mari Bercerita

Salam.

Oleh kerana saya sedang berada dalam kondisi stress dan otak kering tiada idea mahu menulis, maka saya mahu buat contest. satu: untuk hiburkan saya. dua: untuk hargai awak-awak semua.

Senang saja. caranya:-

1.Reka satu (1) cerita untuk sambungan cerita mencari matahari yang sedang hilang part 2.

2.Hantarkan penyertaan awak ke email pemburupudingroti@yahoo.com dengan tajuk/subject: CONTEST MARI BERCERITA.

Awak buatlah sambungan cerita apa pun yang awak suka. yang penting, dapat menarik hati saya dan menyeronokkan saya apabila selesai membaca.

Tiga (3) cerita paling menarik pada saya akan dipilih dan akan ditempek secara berperingkat di blog saya. kalau tak ada penyertaan, terpaksa la saya memerah otak sambil makan biskut raya macam mana nak selesaikan cerita tu kan..

Hadiah akan diberikan untuk tiga (3) orang pencerita yang ceritanya paling menarik berupa:- 

Prepaid Top up bernilai RM20 untuk setiap pemenang.

Tarikh tutup penyertaan: akan saya beritahu kemudian.

Selamat mencuba! (eh macam sedang bagi resepi pulak).

5 comments:

Darkk said...

Menarik. Kalu tak ada aral menlintang, saya nak masuk. Buleh?

puding roti said...

awk. buleh2. sila ye awk :)

Si Aizuddin said...

"Menarik. Kalau tak ada aral melintang. Saya nak masuk. Buleh?"(Darkk, September 2010)

Si Aizuddin said...

Kalau bagi resepi boleh menang tak?

puding roti said...

mcm2 awk ni :P