Wednesday, July 25, 2012

telefon raksaksa

Tadi pagi sungguh rasa macam nak telefon raksaksa suruh datang, kutip empat buah kerata yang potong Q  padahal kita dah berbaris dengan sopan lebih setengah jam. lepas tu letak di barisan paling belakang sekali. boo!

kutip. bukan pijak.

8 comments:

sikatakhijau said...

berapa no fon raksasa ? :D

puding roti said...

kena mnta operator smbungkan sbb raksaksa bukan sekor je :D

aTy _faRed~ said...

memang sakit hati giler kalau macam ni..kalau kene hat asben saye..memang tak lepas ar orang tu..die kejar balik sampai dapat..huhu..sedang tak de ape pon die nak buat..;p

puding roti said...

kejar pastu pandang pesalah etika tu dgn mata bulat sikit pun dh puas ati agaknya kan. hihi

lily lotus said...

hmm mmg bengang kalau camni. rasa nak langgar blkg keta tu huhuhu

gadis kaca mata said...

hohoho~
saya tak yah telepon raksasa. raksasa sebok detink dengan otromen.
saya akan hon atau koman2 kejar sampai dapat selisih terus bagi jelingan tajam. muahahaha~

puding roti said...

lily..mmg pn tp nanti sopek muncung keta hehe

gadis kaca mata: waaahhh..beraninya! mmg berani la kn kalau bg jelingan tajam sambil memakai sepek mata itam haha!

harismamat said...

hahaha....tak boleh like pula entri ni. kalau ada button like, dah tekan banyak kali...