Thursday, November 25, 2010

Yey! ops Alhamdulillah. sudah siap

Gambar ni saya curi dari blog polkadot sufian abas & blog awek-awek luca, kemudian save dan upload di sini.


Kalau seorang lelaki yang sejak dari kecil bercita-cita mahu pasukan negerinya menang dalam Liga Malaysia, saya juga sejak dari kecil ada cita-cita mahu buku sendiri. ok tipu. sejak kecil cuma tahu mahu menjadi ustazah, kemudian nurse, kemudian penyanyi T_T. ok. mungkin semasa remaja baru ada cita-cita tentang buku, rumah, kedai kek, nama bayi dll.

Maka saya mahu ucap terima kasih pada sufian abas, luca, model-model, tukang ambil gambar, pereka kulit buku, pemilik komputer, tukang edit, tukang cetak, tukang susun dan pada semua yang telah bersusah payah sehingga berpeluh untuk buku ini. maceh ya!

p/s: I'Allah tiga (3) buah buku akan dihadiahkan kepada pemenang contest mari bercerita sebagai hadiah tambahan.

16 comments:

Nazz@Purple said...

dah buat buku?nak..nak..

.alie. said...

woowww maju la akak,dah ada buku sendiri.
saya buku hutang ada la

=)

monon said...

sy nak. mana nk dapat..?

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) said...

syabas puding. lu hebat.

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) said...

http://sufianabas.blogspot.com/2010/11/nyawam-si-puding-roti-edisi-kedai-buku.html

puding roti said...

nazz. buleh2.hoho

alie. akak buku hutang pun tak de. tulis kat sticky notes je ;p

monon. nanti sy entry kan eh :)

affah. awk lg hebat :)

affah lagi. haha! tp kan blh link kan? sy rs mcm tgn sy dh tak buas salah tekan keyboard tp mgkin terbuas jg. hoho

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) said...

cesh. hebat mende. sendiri tulis esok tak paham. hahaha.
hebat puding. syabas tahu. teruskan menulis. tulis cerita budak budak pun oke. bawa pembaharuan. :)

haa. yang link tu, boleh boleh aje. cuma orang yang tanya tu tak perasan kot.

lagi satu puding roti, kau ada tanya tentang 'lukisan paint' dalam blog tu kan? yang ada lanun, lilin dan paling latest, gambar bu pegang ekor. tu gambar pakai paint je. esisten hebat aku yang lukiskan. manis jadi blog dengan ada lukisan2 comel.

puding roti said...

affah. mula2 buka komen td igtkan iklan rupa2nya awk & boo. kui2.

maceh awk. sila beri tunjuk ajar ye :)

woho mencabar. pakai paint stabil gila tgn. kalo sy bt msti jd berbulu.

wmsuffian said...

wah!!..buku puding roti yang bukan menulis tentang recipe membuat puding roti..memang nyaman habis...

monon said...

nk tndatngan cik puding lah kt buku tuhh. hihi

gadis kl yg tak tahu jln2 di kl said...

wahhh~
saya mahu yg spesel tau.
ada sign siap dengan cop bibir bentuk muncung. cop dengan lipstick merah jambu.

haha~ demand pulak :p

yg_indah said...

saya ada buku bank, yg sikit digit di dalamnya.hahaha

Si Aizuddin said...

Takde diskaun untuk saya ke? Saya dah lama minat awak.

Kita geng kan? kan?

Si Aizuddin said...

Syabas syabas babas bas.

✿ CikCimi said...

wah~
buku sendiri ea.

nizamsani said...

Tahniah.