Sunday, December 5, 2010

Ya tarikhnya sudah tutup. dengan rendah hati mahu umum pemenang

Salam,

Seperti yang dijanjikan, tiga (3) orang pemenang telah dilipilih sebagai juara. TAPI oleh kerana saya baik hati, saya berikan kemenangan kepada lima (5) orang pemenang.

Apapun terima kasih pada yang menghantar penyertaan. saya suka semua cerita :') kalau boleh nak bagi hadiah pada semua tapi apakandaya saya kan. hoho.

Tahniah kepada:-

* Anony (dia mahu identiti dirahsiakan, jadi tiada pautan blog)
* Amadkhir (harap-harap betul ini blognya)

Saya akan email kan awak semua dan sila beritahu rangkaian telefon awak samada meksis, selkom, diji atau yu mobile untuk saya emailkan no top up bernilai RM20 tiap seorang seperti yang telah dijanjikan.

Buku akan dipos dalam minggu ini seandainya rajin, seandainya malas atau tiada masa waktu rehat untuk keluar sebab mengambil keputusan untuk merayap di mall, maka akan dipos pada minggu berikutnya.

Saya akan siarkan cerita-cerita tersebut secara berperingkat-peringkat.

Maceh dan tahniah semua!!

9 comments:

Si Aizuddin said...

Yeay dapat buku free.

puding roti said...

eh dpt top up la lg bes. hoho

iniduniasaye said...

kalau aku, lagi suka pada buku berbanding top up.

tak pelik kan?

-harris mamat-

nizamsani said...

nama sebenar saya anony juga (nak hadiah).

mr kay said...

terima kasih.
betul la blognya tu..huhu

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) said...

pudeng roti sedap dan nyaman.

sisleyxmex said...

menang! yeahh!!

gadis kl yg tak tahu jln2 di kl said...

ala dah tutup ke?
satu perenggan pn tak taip lagi T_T

hilmi said...

alamak...terlambat...nak jugak...buat lagi please..please..